Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Filmek online

 Film +     online .

 

 

A  Film+  online adása teljes képernyőn a képre kattintva nézhető .

/ Új ablakban indul . /

 

Film +

   Mafab - Magyarország legnagyobb filmadatbázisa

A kedvenc filmjeid a képre kattintva érhetők el . 

Filmek

 

Premier :  Akció Animációs Anime Bűnügyi Családi Dokumentum Dráma Egyéb Életrajzi Erotikus Fantasy Háborús Harcművészeti Horror Ismeretterjesztő Játékfilm Kaland Katasztrófa Komédia Krimi Mese Minisorozat Misztikus Musical Művész Néma film Paródia Rajzfilm Reality show Romantikus Sci-Fi Sport Szappanopera Talk-Show Thriller Történelmi Tudományos Vígjáték Western

 

Cikkek

2022.05.06

Film-ma

/ Menüpont: Filmek online
Teljes bejegyzés

2021.11.13

Lakott sziget - a betiltott film

/ Menüpont: Filmek online

 Lakott sziget - a betiltott film - teljes film 

/ Feliratos / 1-2 rész 

Bővebb ismertető itt : Lakott ​sziget by Arkagyij Sztrugackij, Borisz Sztrugackij - Books on Google Play  " Vajon sikerül-e újból egy néppé, szerves egésszé kovácsolni a pártoskodó kiskirályok által szédített tömegeket, vajon létrejöhet-e még működőképes társadalom a politika szörnyetegeinek meddővé vált harcterén? "

A film mindkét része egyben megnézhető a teljes bejegyzésben 

 
Teljes bejegyzés

2021.10.02

A kék vér vírus .

/ Menüpont: Filmek online
A kék vér vírus 
 
A nagy francia forradalom kirobbanására , különös kórban szenvedő aljas arisztokraták rémtettei kényszerítették a népet . 
Miért nevezik az arisztokratákat kékvérűeknek, és miért pont úgy tervezték meg a guillotine-t, hogy az ember fejét vágja le? Ezen kérdésekre, ígér válaszokat a nagy francia forradalom kitörésének színes, izgalmas és vértől fröcsögő horrorral dúsított a történelmi átgondolása .
 
Teljes bejegyzés

2020.12.30

A MANDALORI 2. ÉVAD

/ Menüpont: Filmek online / Hozzászólások: 0

A MANDALORI 2. ÉVAD

Kattints a képre !

A MANDALORI

 
Teljes bejegyzés

2020.09.05

Midway / Teljes film /

/ Menüpont: Filmek online / Hozzászólások: 0

Midway    / Teljes film  /

A függetlenség napja rendezője, Roland Emmerich ezzel a hihetetlenül látványos, megindító, és minden percében izgalmas filmmel állít emléket a II. világháború egyik sorsdöntő ütközetében részt vett hős katonáknak. A főbb szerepekben olyan fantasztikus színészek remekelnek, mint Woody Harrelson, Patrick Wilson, Ed Skrein, Luke Evans, Mandy Moore, Dennis Quaid, Aaron Eckhart, és Nick Jonas.Az amerikai haditengerészet csendes-óceáni flottáját fél évre megbénította a japán légierő, mikor lebombázták Pearl Harbort. Az egyik legnagyobb hírszerzési kudarcnak titulálták a történteket. Azonban ez a veszteség nem tántorította el az amerikai hadsereg hős katonáit, hogy véghez vigyék a II. világháború egyik legnagyobb bravúrját a Midway szigeteknél. A legelszántabb harcosok állhatatossága és küzdeni akarása sorsdöntő fordulathoz vezetett a II. világháború kimenetelében.

 

 
Teljes bejegyzés

2020.08.31

Charlie angyalai /Charlie's Angels/ Teljes film

/ Menüpont: Filmek online / Hozzászólások: 0

Charlie angyalai /Charlie's Angels/ Teljes film

Három angyal vigyáz a világra. Nincs szárnyuk, és nem fehér ruhában énekelgetnek: hanem gyorsak, vadak, veszélyesek – és nagyon dögösek. És mindannyian Charlie Townsend alkalmazásában állnak.Az elmúlt évtizedekben Charlie, a titokzatos főnök detektívügynöksége nagyra nőtt: már az egész világon vállnak felderítő- és őrző-védő munkát – és így persze a megbízók is nagyon sokfélék lettek. A filmben szereplő különlegesen kiképzett három nő az egyik külföldi akciókra szervezett egység tagja. Erő, ész, kacérság és humor a fegyverük – és nem félnek használni.A legendás tévésorozat és a Diaz-Barrymore-Liu trió nagy sikerű filmjei után itt az új generáció: ismét három lenyűgöző női magánügynök küzd és nyomoz!

 

Charlie angyalai

 

 
Teljes bejegyzés

2020.08.29

Hellboy /Hellboy: Rise of the Blood Queen

/ Menüpont: Filmek online / Hozzászólások: 0

Hellboy: Rise of the Blood Queen

/ Teljes film  /

Közeleg az apokalipszis… Hellboy (David Harbour), a démoni jófiú hamarosan kemény fába vágja termetes jobb karját. A pokoli teremtménynek bár nagy tapasztalata van az alvilági lények kiiktatásában, - hisz évek óta a természetfeletti szörnyek ellen harcol Bruttenholm professzor (Ian McShane) irányítása alatt -, arra ő maga sem számít, hogy egy olyan brutális erővel kell megküzdenie, ami számára is érdekes fordulatot hozhat.
Az ősi varázslónő, Nimue (Milla Jovovich) bosszút forral az emberiség ellen, s miközben egyesíti a boszorkányokból, alvilági szörnyekből álló vérszomjas seregét, arra is marad ideje, hogy azon ügyködjön, miként is hozhatja elő a jófej pokolfajzat legsötétebb oldalát. Vajon Hellboy beteljesíti a végzetét, és Anung Un Ramaként, a démoni fenevad képében ő maga igázza le a Földet? Vagy képes lesz szembenézni a sorsával, és belevaló szuperhősként megmenti a világot?

 

 

 
Teljes bejegyzés

2020.08.29

Prometheus 2012 HD720p Teljes film magyarul

/ Menüpont: Filmek online

Prometheus 2012 HD720p Teljes film magyarul .

Egy tudósokból álló expedíció az ember földi életének eredetére utaló nyomokat talál. Ezeket követve indulnak kutatóútjukra, mely az univerzum legtávolabbi, legveszélyesebb vidékére vezet. Olyan tájra jutnak, és olyan ellenségekkel kell szembenézniük, amilyenről ember eddig nem is álmodott. Még a rémálmaikban sem. Egy szörnyű csata vár rájuk: ha alul maradnak, akkor az egész emberiség velük pusztul.

Prometheus (2012, Dir. Ridley Scott) | by Rupert Lally | “You Need To See  This…” | Medium

 
Teljes bejegyzés

2020.08.25

A VÉDELMEZŐ 2

/ Menüpont: Filmek online / Hozzászólások: 0

A Védelmező 2.-filmek magyarul teljes, akciófilm, akció,krimi,thriller,teljes filmek magyarul,HD,Leírás:Egy titkos ügynöknek elege lett. Robert McCall (Denzel Washington) azt hitte, visszavonulhat a harctól, de rá kell jönnie, hogy számára most kezdődnek az igazán veszélyes évek. Legyőzhetetlen, kemény és keserű: de ha azt látja, hogy az erősebbek a gyengébb ellen fordulnak, akkor közbelép, és nem érdekli a túlerő. Sosem alszik. Éjszaka egy nagyváros sötét utcáit járja, és figyel. És ha bajt szimatol valahol, már indul is… 2014-ben az Antoine Fuqua rendezésében és Denzel Washington főszereplésével készült kőkemény thriller hatalmas sikert ért el. A rendező és a főszereplő most újra összefog, hogy az első részben megszokott erős vizuális stílus, stilizáltság és különleges filmes látásmód elvegyülhessen az erőszak és az igazság találkozásának kirobbanó erejű keverékével.

 

A védelmező 2 – Filmek

 
Teljes bejegyzés

2020.08.23

BOSSZÚ KOMMANDÓ 2

/ Menüpont: Filmek online / Hozzászólások: 0

BOSSZÚ KOMMANDÓ 2 [2020] [Vinnie Jones] [Teljes Film Magyarul] [Akció Film]

 

BOSSZÚ KOMMANDÓ 2 [2020] [Vinnie Jones] [Teljes Film Magyarul ...

 
Teljes bejegyzés