Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.01.08

Koronavírus : leleplezték az egyik elterjedt összeesküvés-elméletet .

A különböző közösségi médiumokat használók bizonyára találkoztak már azzal az összeesküvés-elmélettel, hogy a koronavírus-vakcinával egy mikrochipet is bejuttatnak a szervezetünkbe, amellyel lenyomozhatóvá válunk.

Ehhez kapcsolódó "bizonyítékként" terjed egy kép, amely az egyik ilyen mikrochip kapcsolási rajzát hivatott “bemutatni”. Mindazok, akik elhitték, valójában egy jól sikerült vicc áldozatai , a képnek ugyanis semmi köze a chipekhez, de még a Covid-oltásokhoz se.

álhír

Az ábra valójában egy, a magyar hangszerüzletekben is kapható elektromos gitárhoz vásárolható pedálhoz tartozik. A rajzon egyébként rajta is vannak a hivatalos szakszavak, mint például a “volume”, ami ugyebár a hangerőt jelenti, illetve a “bass”, ami pedig a basszust. Már ezek is gyanút kellene, hogy keltsenek .

álhír - Vásárhely24

Mashable szerint elképzelhető, hogy a rajzot szándékosan, a kétkedők ugratása miatt készítette valaki, és hagyta rajta a már említett kulcsszavakat. A hiszékenyeknek viszont ezek sem szúrtak szemet, gondolkodás nélkül osztják a képet, azt hangsúlyozva, hogy most már bizonyítékuk is van. 

Nekik üzenjük : ne tegyék, saját magukat sodorják kellemetlen helyzetbe . A vakcinákban nemhogy mikropchip nincs, még áramkör sem. Ahogy például  az orvosi maszkban lévő merevítő sem 5G-s antenna .

Teljes tartalom és forrás : hvg.hu
álhír
 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.