Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.10.15

Humorzsák

Lehet, hogy egy kép erről: kutya és , szöveg, amely így szól: „Nem kellene diétáznod? - -Pofád befogod!”

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „A MUNKAHELYEM OLYAN, MINT A ROXFORT, MINDEN EGYES NAP ELVÁRJÁK, HOGY VARÁZSOLJAK VALAMIT, SOSEM BIZTOS, HOGY TÚLÉLEM A NAPOT ÉS MINDIG VAN EGY DEMENTOR, AKI KISZÍVJA BELŐLEM AZ ÉLETKEDVET”

Lehet, hogy egy kép erről: 3 ember és szöveg

Lehet, hogy egy kép erről: 4 ember, álló emberek és szöveg

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „Ma reggel bementem dolgozni,de nem volt üres parkolóhely! Ezek szerint elegen vannak! HAZAJÖTTEM!”

Lehet, hogy egy kép erről: egy vagy több ember és , szöveg, amely így szól: „Nagyszerű, hogy letakarta a testét kisasszony, de az étterem tető‘ablakán fekszik.”

Lehet, hogy egy kép erről: egy vagy több ember és , szöveg, amely így szól: „Üzenet a gyalogosoknak! Ne a telefont bámuld, mert nem tudok sört is inni meg rád is figyelni vezetés .közben!”

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „VÁROSI 1 IVODA NAPKÖZI OTTHONOS FELNŐTT MEGŐRZ BORSODI”

Lehet, hogy egy kép erről: egy vagy több ember és , szöveg, amely így szól: „Nagyon régen, fiatalként még csóró voltam. De most, sok-sok év kemény munkája után, már nem vagyok fiatal.”

Lehet, hogy egy kép erről: 4 ember és , szöveg, amely így szól: „Anya, apa miért kopasz?? Mert sokat gondolkodik Akkor neked miért van ilyen sok hajad?? Na húzzál szépen kifelé játszani”

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „Megkérdeztem 100 hölgyet, mit gondolnak az exükről?! Megtanultam 50 káromkodást és 30 ismeretlen állatot!”

Lehet, hogy egy mém erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „Jogosítványt, forgalmit legyen szíves! Tudja maga, ki az én apám? youE OLIC Kérdezze meg az anyját, én a papírjait kérem.”

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „Egyre jobban félek kertes házban lakni.. fouCo mitisztamoco.i ! ..hallottam a hírekben, hogy egy férfi kiment a kertbe, és leszúrta a menyét..”

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, álló és szöveg

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, álló és , szöveg, amely így szól: „Férj: „Képzeld szívem, tudósok kimutatták, hogy a férfiak átlagosan 10 ezer szót mondanak ki naponta, míg a nÅk 20 ezret..." Feleség (a konyhából ordítva): „Ez azért van, mert mindent kétszer el kell ismételnünk nektek, mint az idiótáknak!!!" Férj: "Mi?"”

Lehet, hogy egy kép erről: szöveg

Lehet, hogy egy kép erről: egy vagy több ember és , szöveg, amely így szól: „Amikor apa színezi ki a gyerek színezőjét...”

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „i origo.hu Őznek képzeli magát egy transznemű nõ, még legelészni is szokott 7 hozzászólás Tetszik Hozzászólás Megosztás agaliHput Bánja a faszom csak ki ne ugorjon a kocsi elé”