Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Könyvek ingyen

A könyvek a teljes bejegyzések alatt , a megadott linkeken vagy a képre kattintva érhetők el .

 

 

Cikkek

2022.04.21

Agorafóbia

/ Menüpont: Könyvek ingyen
Agorafóbia

Senki sem tudja ki az a Mr. Williams, mégis mindenki elfogadja a meghívását. Médiumok, jósok és szellemvadászok érkeznek a vidéki skót kastélyba, de a három napos idilli, és svédasztalos pihenés kísértethajszába fordul. A vár kapui bezárulnak, az emberek a falak fogságába esnek elszakadva a külvilágtól, végül kezdetét veszi a brutális mészárlás. Bár semmi közük egymáshoz, és a világ más-más részeiről érkeztek, mégis van egy közös pont az életükben, ami a kastélyhoz köti őket. Egyikük Dr. Robert Newman antropológus – aki kísértetjárta helyekre látogat el, és próbálja bebizonyítani, hogy szellemek nem léteznek – igyekszik minden lehetséges módon magyarázatot találni a jelenésekre. De a házban ragadt bolyongó lelkeket nem lehet se megfékezni, se elűzni. Egy megdöbbentő titkot őriznek, ami nem hagyhatja el az öreg falakat.

A könyv a képre kattintva olvasható

Agorafóbia

 
Teljes bejegyzés

2022.04.21

Éjfél J. Goldenlane / Teljes könyv /

/ Menüpont: Könyvek ingyen

„Vámpírok pedig nincsenek. Kivéve, ha tévedek.”

óvatos vélemény a XX. század második feléből

„Másodszor is lelőttem. Erre már megkérdezte, hogy talán van vele valami bajom? Akkor lelőttem harmadszor is.”

egy önjelölt vámpírvadász emlékirataiból

„Bejött az ablakon, udvariasan bocsánatot kért, majd kiment az ajtón a szuterén felé. Akkor még nem is csodálkoztam, hát nyilván volt valami dolga arrafelé, ugye, csak később esett ám le, hogy nem látszott a képe a tükörben. Na, ez már rögtön gyanússá tette!”

Frici néni a harmadikról

„Menének, menének, mígnem az félelem erősen rájuk nem szálla. Akkor visszafordulának.”

„Az Fenevadat elpusztító dicső lovagok krónikája”, töredék, Bizánc(?)

A könyv a képre kattintva olvasható

Borítókép

 
Teljes bejegyzés

2022.04.09

A Menyét Éve

/ Menüpont: Könyvek ingyen

A Menyét Éve

George Stark & Jeffrey Stone

A könyv a teljes bejegyzésben található

/ Kattints a címre ! /

A Menyét Éve

 
Teljes bejegyzés

2022.03.24

Borostyán ​és hamvak

/ Menüpont: Könyvek ingyen

Borostyán ​és hamvak

A könyv a teljes bejegyzésben található

/ Kattints a címre ! /

Borostyán ​és hamvak

 
Teljes bejegyzés

2020.12.27

Eltűnve ; Riley Paige

/ Menüpont: Könyvek ingyen / Hozzászólások: 0

Eltűnve ; Riley Paige

“A borzongás és a rejtély mesterműve! A szerző remek munkát végzett a karakterek megformálásánál. A pszichológiai oldalt olyan jól leírja, hogy a szereplők fejében érezzük magunkat; részesei vagyunk a félelmeiknek és a sikereik felett érzett örömüknek. Nagyon intelligens a sztori, egy pillanatra sem fogsz unatkozni a könyv olvasása során. Bővelkedik fordulatokban, így egészen az utolsó oldalig éberen tart.”

--Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (az Eltűnve c. könyvről)

Virginia vidéki külvárosaiban nők tünedeznek el. Holtan találnak rájuk, és mindegyiküket bizarr módon gyilkolják meg. Bevonják a nyomozásba az FBI-t is, de ők sem tudják hova tenni a történteket. Sorozatgyilkos járkál szabadon, aki egyre gyakrabban öl. Mindenki tudja, hogy csak egy ügynök képes megoldani az esetet: Riley Page különleges ügynök.

Riley pedig kényszerszabadságon van, a legutóbbi sorozatgyilkossal való találkozásából igyekszik felépülni. Még nagyon törékeny, így az FBI vonakodik, hogy bevesse briliáns elméjét. Riley mégis színre lép, megküzdve saját démonjaival, és a hajtóvadászat a babagyűjtők nyugtalanító szubkultúráján, tönkrement családok otthonain, valamint a gyilkos elméjének legsötétebb bugyrain keresztül vezet. Ahogy Riley egyenként felgöngyölíti a szálakat, rájön, hogy olyan bonyolult észjárású gyilkossal áll szemben, amilyet el sem tudott volna képzelni. Versenyfutásban az idővel azon kapja magát, hogy az állása forog kockán, saját családja kerül veszélybe, törékeny pszichéje pedig az összeomlás szélén áll.

Mégis, ha Riley Page elvállal egy esetet, nem adja fel. Megszállottja lesz, saját elméjének legsötétebb zugaiba is bepillantást nyer, összemosva a vadász és a zsákmány közti határt. Számos váratlan fordulat után a megérzései olyan sokkoló tetőponthoz vezetik el, amit maga sem tudott volna elképzelni.

A könyv a képre kattintva olvasható .

 

Eltűnve ; Riley Paige

 

 
Teljes bejegyzés

2020.12.27

A szerelem pengéje ; Ian Hideki

/ Menüpont: Könyvek ingyen / Hozzászólások: 0

A szerelem pengéje ; Ian Hideki

A Szervezet sohasem pihen, sohasem alszik. Aki a tagja, nem élhet nélküle, nem szabadulhat tőle és nem hagyhatja figyelmen kívül. Yuki sem tagadhatja meg, hogy honnan is érkezett, de ha egyszer találkozott azzal, akivel együtt mozdul minden gondolata, az megváltoztatja a világ folyását. Többet nem lehet olyan, mint azelőtt.

Egy játék, mely ha egyszer beszippant, nem lehet vele leállni, nem lehet letenni, nem lehet abbahagyni. Alex is a kavargó örvény habjaiban, mások bábjátékaként, de mégis célirányosan teszi a lépéseit. De ha egyszer megtalálta azt a bizonyos valakit, többet nem mondhat le róla.

Bár a Szervezet hatalmas és mindent kézben tart, de semmi, amit ember alkotott nem lehet tökéletes. Így a Kard, az a bizonyos kard is újra és újra felbukkan elkerülhetetlenül megváltoztatva mindenkinek az életét, aki kapcsolatba kerül vele.

A könyv megnyitásához kattints a képre !

 

A SZERELEM PENGÉJE

 
Teljes bejegyzés

2020.10.10

A farmer: Szindikátus 1. Szemán Zoltán

/ Menüpont: Könyvek ingyen / Hozzászólások: 0

Peter tíz év katonai (Űrvedelmi Hadtest) szolgálat után visszavonul, de nem találja a helyét a civil életben. Igaz, az egyenruha sem vonzza többé. Unalmas, rutinszerű az élete és elege van az emberekből.
Kapva kap az alkalmon, mikor egy misztikus cég munkát ajánl neki egy távoli bolygón, mint farmer.
Egyik nap, egy ismeretlen űrhajó zuhan le nem messze a földjeitől, és az egyetlen túlélőt - egy fiatal nyomozónőt- főhősünk találja meg.
Peter akár akarja, akár nem, a múltja ismét utoléri őt és megint olyan dolgokra kényszeriti az élet, amik elől már 60 fényévet menekült...

A könyv megnyitásához kattints a képre !

 

 
Teljes bejegyzés

2020.09.19

Robert Ludlum Trisztán ​árulása

/ Menüpont: Könyvek ingyen / Hozzászólások: 0

OLYKOR ​EGY ZSENIÁLIS CSEL MEGVÁLTOZTATHATJA A TÖRTÉNELEM MENETÉT.

1940 ősze – a nácik hatalmuk csúcsán: Franciaország megadta magát, Nagy-Britannia még küzd, de sejthetően nem sokáig tart már ki, az USA semleges, a Szovjetunió megnemtámadási szerződést írt alá Németországgal.
E vészterhes időben Stephen Metcalfe, egy prominens amerikai család kisebbik fia az aranyifjak életét éli a nácik által elfoglalt Párizsban. A bálokról bálokra járó, szoknyabolond fiatalemberről senki sem sejti, hogy tagja egy titkos kémhálózatnak – amelyre váratlanul lecsap az SS. Miután a csoportját felszámolták, Metcalfe-nak menekülnie kell.
Most, hogy egyedül maradt, őrá hárul, hogy végrehajtson egy végtelenül bátor és veszélyes feladatot. Családi összeköttetéseit kihasználva jut el Moszkvába, ahol felveszi a kapcsolatot régi kedvesével, a Nagyszínház prímabalerinájával. Miközben üldözői ott lihegnek a sarkában és a háborús helyzet a krízisponthoz közeledik, Metcalfe a nő segítségével nekilát, hogy megvalósítsa a tervet, amely milliók sorsára lehet befolyással – a bukás beláthatatlan következményekkel járna.

 

A könyv a teljes bejegyzés alatt található . 

 

 
Teljes bejegyzés

2020.08.31

2262: az ember ébredése Peter R. Green

/ Menüpont: Könyvek ingyen / Hozzászólások: 0

2262: az ember ébredése

A távoli jövő társadalmában nincsenek érzelmek – minden optimális. A mesterségesen létrehozott enberi egyedek, fejükben az agychippel, érzelmek nélkül élik mindennapjaikat a Gép irányítása alatt.

Egy nap aztán egyikük, egy fiú különös álmot lát, amitől hirtelen kártyavárként omlik össze az élete: a társadalom kirekeszti, majd rövid időn belül elveszít mindent, ami addig enberré tette. Szerencséjére a reménytelenségben sorstársra lel egy hasonló cipőben járó lány személyében, akivel hihetetlen utazásba kezdenek téren és időn át, rejtett, elfeledett világokba. Az érzelmek lassan felébrednek bennük, ahogy menekülnek az enberiség titkos ellensége, a Megfigyelők elől, az út során pedig rátalálnak az emberiség régesrég eltemetett történetére is.

És ekkor történik valami, ami minden képzeletüket felülmúlja. Miközben fény derül az enberek elleni összeesküvésre, a fiatalok saját, valódi múltjukra is rálelnek, így végül visszatérhetnek oda, ahonnan eredetileg érkeztek, beteljesítve ezzel sorsukat.

 

 

Borítókép

 

 

 
Teljes bejegyzés

2020.08.28

g.A.B. von Bowsky A hun Isten kardja

/ Menüpont: Könyvek ingyen / Hozzászólások: 0
Teljes bejegyzés

2020.08.20

JOHN SANDFORD Vörös köd

/ Menüpont: Könyvek ingyen

JOHN SANDFORD

Vörös köd

Senki ​sem csinálta még nála jobban. Egy kaméleon volt, láthatatlan. Tettenérhetetlen. Hogyan volnál képes elkapni egy láthatatlan embert?
John Sandford „mindent tud, amit tudni kell arról a robbanótöltetről, amitől egy jó thriller felborzolja az idegeket”, írja a New York Times Book Review. De a megelőző öt bestsellerében sem okozott olyan sokkoló élményt, mint a Vörös köd történetével.
Szétszabdalt test bukkan elő egy vadrezervátum hótakarójában, egy másik egy szemetes konténerben. Az eset kényes politikai háttere miatt az ügy Lucas Davenport, a Minneapolis-i helyettes rendőrfőnök nyakába szakad, aki egyáltalán nem örül ennek. Éppen felépülőben van egy majdnem végzetes sebesülésből, és életében először megpróbál megállapodni egy asszony mellett, így azután a legkevésbé sem vágyik erre a feladatra.
És, amint ez kiderül, majdnem az utolsó eset lesz, amivel foglalkozik…
Az egymást követő akciók és agresszív karakterek felvonultatása a Vörös köd-öt felejthetetlen krimivé, John Sandford legjobb regényévé teszi.

DECRETO MUNICIPAL Nº 22/2020 CORONAVÍRUS | Coronavírus (COVID-19 ...

https://onedrive.live.com/view.aspx?cid=b599be6ec34e6850&page=view&resid=B599BE6EC34E6850!89495&parId=B599BE6EC34E6850!89472&authkey=!AH2BFBNaXuMcsYk&app=Word

John Sandford: Vörös köd

 
Teljes bejegyzés

2020.08.16

Az elfeledett lovag, Út az igazsághoz – Németh Norbert

/ Menüpont: Könyvek ingyen

Az elfeledett lovag, Út az igazsághoz – Németh Norbert

Az Ősi Lovagok az első világok megszületése óta védelmezik a bennük élőket, és harcolnak a mindent betölteni akaró sötétség ellen.

A 21. században Alex és Susan életüket vesztik egy végzetes küldetés során, de áldozatuknak hála több évszázadra béke köszönt az emberekre.

Ám a két Lovag küldetése ezzel nem ér véget: a 28. században az emberek között ismét felüti fejét a sötétség, ezért a Lovagok visszatérnek a Földre, hogy folytassák végeláthatatlan küldetésüket. Kalandjaik során újra egymásra kell találniuk, és ismét hozzá kell jutniuk az Ősi Lovagok tudásához, hogy megóvhassák a Földre született első fiú és lány gyermekek leszármazottjait.

DECRETO MUNICIPAL Nº 22/2020 CORONAVÍRUS | Coronavírus (COVID-19 ...

https://play.google.com/books/reader?id=GS2bDwAAQBAJ&hl=hu&pg=GBS.PP1

 

Borítókép

 
Teljes bejegyzés

2020.08.15

Robert Ludlum A Bancroft-stratégia

/ Menüpont: Könyvek ingyen

Robert Ludlum   A Bancroft-stratégia 

Amikor Todd Belknap, a KoMO tapasztalt különleges ügynöke Rómában beszivárog a kiterjedt, illegális fegyverkereskedelemmel foglalkozó Ansari-hálózat főhadiszállására, még nem sejti, hogy addig sem izgalommentes élete, még veszélyesebbé válik. A KoMO nyakában loholó szenátusi vizsgálóbizottság által szorongatott elöljárói a sorban kudarcba fulladó vállalkozások miatt fordulnak ellene. A társát és egyben legjobb barátját Bejrútban rabolják el.
Belknap nem nyugodhat. Minden hivatalos felhatalmazás nélkül igyekszik felkutatni a szálakat, hogy megmentse a másik felét, Jared Rinehartot. Ám a kevés rendelkezésre álló nyomot egy testetlen, minden eddiginél fenyegetőbb, Genezis fedőnévre hallgató hatalom igyekszik eltörölni. Sorban tűnnek el a tanúk, rejtélyes halálesetek követik egymást. Egy nagyszabású, az egész világra kiterjedő összeesküvés alakja kezd kibontakozni a homályból. De vajon ki állhat a paraván mögött, ki mozgatja a figurákat, ki lehet ez a zseniális és kegyetlen, megfoghatatlan bábmester?
Lassan minden, amiben Belknap hitt, összeomlik körülötte. Lehetetlen kifürkészni, ki barát és ki ellenség. A hazugságok egész hálója szövődik köré, ahol semmiben és senkiben nem bízhat meg. Csupán egy születőben lévő új kapcsolat tartja benne a lelket, és a vágy, hogy megakadályozza a Genezis jelentette őrült gonoszság valódi elszabadulását a világban.

Megnyitás itt :    

DECRETO MUNICIPAL Nº 22/2020 CORONAVÍRUS | Coronavírus (COVID-19 ...

https://onedrive.live.com/?authkey=%21AHdJl2nKalCdetw&cid=B599BE6EC34E6850&id=B599BE6EC34E6850%2171510&parId=B599BE6EC34E6850%2171467&o=OneUp

Robert Ludlum: A Bancroft-stratégia

 

 

 

 
Teljes bejegyzés

2020.08.14

Rekviem egy halott lányért John Cure

/ Menüpont: Könyvek ingyen

Rekviem egy halott lányért

Robin ​Wallace néhány év távollét után végzős egyetemistaként tér vissza Edgar's Hillbe. Megérkezését követően egy halott lány szelleme különös üzenetekkel kér segítséget tőle.

Shelly Hewitt színleg boldog, kiegyensúlyozott családban él férjével és kislányával. De mindez csak a látszat, a felszín alatt szörnyű titkok bújnak meg. Kislánya, a négyéves Becky egy olyan „rossz bácsiról” kezd mesélni, akit a felnőttek nem látnak, pedig napok óta ott van velük a házban.

Shelly egy léleklátót kér fel, hogy tisztítsa meg a házat az ártó szellemtől. Úgy tűnik, hogy Roxanne szertartása sikerrel jár, ám az események mégis pokoli fordulatot vesznek.

Egy brutális gyilkosság képe rajzolódik ki előttük, ami összefügg a kisváros szörnyű múltjával, és az elátkozott dögkúttal. A cél érdekében Robin, Shelly és a léleklátó Roxanne szövetségre lépnek, de az idő előrehaladtával a túlélésük esélye rohamosan csökken.

És felcsendül egy mondóka…

 

John Cure a feszültségkeltés mestere, Magyarország legnépszerűbb horror és pszichothriller szerzője. Új regénye hátborzongató utazás a túlvilági erők világába. A Rekviem egy halott lányért nem csak a 2017-es év legjobban várt horrorkönyve volt hazánkban, de minden eddigit felülmúló, hátborzongató ideg-lelést kínál a misztikus thrillerek kedvelőinek.

 

A könyv 2017-ben hetekig vezette a Bookline tematikus sikerlistáját, valamint az "Aranykönyv- díj 2018" közönségszavazáson az olvasók ötszáz jelölt közül a legjobb tíz regény közé választották.

 

A kiadó a könyvet az író kérésére teszi e-könyv formájában ingyenes elérhetővő az olvasóknak.

 

 

Megnyitás :

 

DECRETO MUNICIPAL Nº 22/2020 CORONAVÍRUS | Coronavírus (COVID-19 ...
 
 
John Cure - Rekviem egy halott lányért
 
Teljes bejegyzés

2020.08.13

Wilbur Smith Afrika mélye

/ Menüpont: Könyvek ingyen

Hazel Bannock és Hector Cross, akik immár mindketten a Bannock Olajtársaság tulajdonosai, nőgyógyászhoz mennek Londonban, mert Hazel gyereket vár. A hazafelé úton két fegyveres afrikai motoros üldözőbe veszi Hazel kocsiját, és megsebesíti őt. Hazel a kórházban belehal sérüléseibe, de kislányát császármetszéssel világra segítik a orvosok.
Amíg Hector Londonban tartózkodik, vidéki rezidenciáján tűz üt ki. A nyomokból arra lehet következtetni, hogy a gyújtogatás célja az lett volna, hogy Hector újszülött kislányát eltegyék láb alól.
Hector és régi Cross Bow-s kollégái bosszút esküsznek. Az első számú gyanúsított a Tipoo Tip klán egyik utolsó életben maradt tagja. A nyomozás során váratlanul kiderül, hogy a gyilkos összefüggésbe hozható a klinikával. Hamarosan azonban lehull a lepel a Bannock család sötét dolgairól. Miért is ítélik el az egyik testvért, és ő hogyan épít ki egy egész bűnszervezetet a börtön évei alatt. Hogyan lesz egy bűnözőből Kongó királya és miniszterelnöke. Hector és csapata kideríti, hogy mi állt a gyilkosság hátterében és kegyetlen bosszút áll a kislánya életére törőkön.

DECRETO MUNICIPAL Nº 22/2020 CORONAVÍRUS | Coronavírus (COVID-19 ...

https://onedrive.live.com/?authkey=%21AA87XMHI3FtnRIw&cid=B599BE6EC34E6850&id=B599BE6EC34E6850%2162883&parId=B599BE6EC34E6850%213255&o=OneUp

Wilbur Smith - Afrika mélye

 

 
Teljes bejegyzés

2020.08.12

Amanda Quick Kristályok ​kertje

/ Menüpont: Könyvek ingyen

Kristályok ​kertje

 

A ​különleges pszichikus tehetséggel megáldott regényíró és hivatásos társalkodónő, Evangeline Ames mindent elkövet, hogy minél távolabb kerülhessen a londoni utcáktól, ahol nemrégiben támadás érte, ezért az unalmasnak tűnő Little Dixby határában bérel házat. A közeli Kristálykert természetfeletti energiája azonban annyira lenyűgözi, hogy titokban felfedezőútra indul a lakatlannak hitt ősi kastély parkjában. Sőt, amikor az élete újból veszélybe kerül, védelemért is ösztönösen oda menekül.

Lucas Sebastian sohasem hagy cserben bajba jutott hölgyet, még akkor sem, ha az illető épp birtokháborítást követ el. A bérgyilkost gyorsan ártalmatlanná téve megmenti Evangeline-t, de ragaszkodik hozzá, hogy a támadást titokban tartsák. Neve ugyanis épp eléggé közszájon forog már a kertben állítólagosan elrejtett kincs és a rejtélyes módon elhalálozott, okkult botanikai kísérleteket végző nagybátyja miatt.

A nyomozásban tehetséges Evangeline és Lucas, a bűnözők gondolkodásának kiváló ismerője hamar felfedezik, hogy ellenségük közös. Ám ahogy a Kristálykertből áradó veszélyes energia egyre nő, azt is megértik, hogy ami a Kristálykert alatt van eltemetve, olyan erővel bír, amit nem lehet titokban tartani…

DECRETO MUNICIPAL Nº 22/2020 CORONAVÍRUS | Coronavírus (COVID-19 ...

https://onedrive.live.com/?authkey=%21AO4%5FEjHQZsAldLM&cid=B599BE6EC34E6850&id=B599BE6EC34E6850%2189936&parId=B599BE6EC34E6850%2189881&o=OneUp

 

 
Teljes bejegyzés

2020.08.12

Michael Crichton KALÓZ-VIZEKEN

/ Menüpont: Könyvek ingyen

Michael Crichton KALÓZ-VIZEKEN  

Jamaica, 1965 - Az angol Hunter kapitány semmi okot nem lát arra, hogy néha-néha odahagyva a főváros biztonságát, a spanyolok uralta vizeken ne támadjon spanyol kincsszállító hajókra, ha erre alkalom kínálkozik. Mostani vállalkozása mindenki szemében őrültségnek tetszik, hisz eddig bárki próbálkozott a titokzatos Matanceros szigetének megtámadásával, csúnyán rajtavesztett. Válogatott legénységgel vág neki őrült vállalkozásának: a kis társaság tudásban, képességekben, nemzetiségben egyaránt sokszínű, még egy fiúként nevelt sasszem lány is derekas részt vállal a kalandból, legyen szó hidegvérű gyilkosságról vagy a hajó életveszélyes zátonyok között való kalauzolásáról. Hogy mi lesz a vállalkozás kimenetele, talán még kitalálható. De az, ami a partraszállást követően vár a kapitányra, őt magát is igencsak meglepi.

DECRETO MUNICIPAL Nº 22/2020 CORONAVÍRUS | Coronavírus (COVID-19 ...

https://onedrive.live.com/view.aspx?cid=b599be6ec34e6850&page=view&resid=B599BE6EC34E6850!89862&parId=B599BE6EC34E6850!89837&authkey=!AAsP3y32Z9BIRgs&app=Word

 

 
Teljes bejegyzés