Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.08.31

2262: az ember ébredése Peter R. Green

2262: az ember ébredése

 
A távoli jövő társadalmában nincsenek érzelmek – minden optimális. A mesterségesen létrehozott enberi egyedek, fejükben az agychippel, érzelmek nélkül élik mindennapjaikat a Gép irányítása alatt.

Egy nap aztán egyikük, egy fiú különös álmot lát, amitől hirtelen kártyavárként omlik össze az élete: a társadalom kirekeszti, majd rövid időn belül elveszít mindent, ami addig enberré tette. Szerencséjére a reménytelenségben sorstársra lel egy hasonló cipőben járó lány személyében, akivel hihetetlen utazásba kezdenek téren és időn át, rejtett, elfeledett világokba. Az érzelmek lassan felébrednek bennük, ahogy menekülnek az enberiség titkos ellensége, a Megfigyelők elől, az út során pedig rátalálnak az emberiség régesrég eltemetett történetére is.

És ekkor történik valami, ami minden képzeletüket felülmúlja. Miközben fény derül az enberek elleni összeesküvésre, a fiatalok saját, valódi múltjukra is rálelnek, így végül visszatérhetnek oda, ahonnan eredetileg érkeztek, beteljesítve ezzel sorsukat.

 

Borítókép

 

Megnyitás itt : 

https://play.google.com/books/reader?id=C4vcDwAAQBAJ&hl=hu&pg=GBS.PP1 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.