Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.08.14

Rekviem egy halott lányért John Cure

Rekviem egy halott lányért

Robin ​Wallace néhány év távollét után végzős egyetemistaként tér vissza Edgar's Hillbe. Megérkezését követően egy halott lány szelleme különös üzenetekkel kér segítséget tőle.

Shelly Hewitt színleg boldog, kiegyensúlyozott családban él férjével és kislányával. De mindez csak a látszat, a felszín alatt szörnyű titkok bújnak meg. Kislánya, a négyéves Becky egy olyan „rossz bácsiról” kezd mesélni, akit a felnőttek nem látnak, pedig napok óta ott van velük a házban.

Shelly egy léleklátót kér fel, hogy tisztítsa meg a házat az ártó szellemtől. Úgy tűnik, hogy Roxanne szertartása sikerrel jár, ám az események mégis pokoli fordulatot vesznek.

Egy brutális gyilkosság képe rajzolódik ki előttük, ami összefügg a kisváros szörnyű múltjával, és az elátkozott dögkúttal. A cél érdekében Robin, Shelly és a léleklátó Roxanne szövetségre lépnek, de az idő előrehaladtával a túlélésük esélye rohamosan csökken.

És felcsendül egy mondóka…

 

John Cure a feszültségkeltés mestere, Magyarország legnépszerűbb horror és pszichothriller szerzője. Új regénye hátborzongató utazás a túlvilági erők világába. A Rekviem egy halott lányért nem csak a 2017-es év legjobban várt horrorkönyve volt hazánkban, de minden eddigit felülmúló, hátborzongató ideg-lelést kínál a misztikus thrillerek kedvelőinek.

 

A könyv 2017-ben hetekig vezette a Bookline tematikus sikerlistáját, valamint az "Aranykönyv- díj 2018" közönségszavazáson az olvasók ötszáz jelölt közül a legjobb tíz regény közé választották.

 

A kiadó a könyvet az író kérésére teszi e-könyv formájában ingyenes elérhetővő az olvasóknak.

 

Megnyitás :

 
DECRETO MUNICIPAL Nº 22/2020 CORONAVÍRUS | Coronavírus (COVID-19 ...
 
 
John Cure - Rekviem egy halott lányért