Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.08.15

Android játékok és programok futtatása PC-n .

Android játékok és programok futtatása PC-n .

A NoxPlayer egy teljes értékűen használható Windows rendszerekre tervezett Android Emulátor szoftver, amivel kipróbálhatod a legújabb játékokat, alkalmazásokat, amellett hogy olyan élményt biztosít mintha a mobilodat használnád. A Google Play integrációjának köszönhetően rengeteg App válik kipróbálhatóvá. Free alkalmazás. Játékvezérlő eszköz támogatással.

Ezzel az ingyenes, remek alkalmazással olyan lehetőségek válnak elérhetővé, amire eddig csak akkor volt módod ha Android rendszert futtató készülékkel rendelkeztél. A NoxPlayer egy teljes értékű, korszerű Android Emulátor.

Descargar emulador de Android BlueStack

A NoxPlayer letöltése után a szoftver telepítéséhez, illetve a rendeltetésszerű használatához alapvető hardveres jelenlét, megfelelő videokártya szükséges. A szoftver installálása után egy látványos, igen jól navigálható, Android rendszerekre teljes mértékben hasonlító megjelenéssel bíró alkalmazás fogad, ahol az összes közkedvelt funkciót elérheted. Böngészhetsz, levelezhetsz, játszhatsz, alkalmazásokat próbálhatsz ki mintha a mobilodat használnád, talán némileg több lehetőség áll rendelkezésre.

A NoxPlayer Google Play szolgáltatásán belül új alkalmazásokat szerezhetsz be ahol a kínálat teljes mértékben egyezik a táblagépek, illetve mobiloknál tapasztalt felhasználói élménnyel, sőt sokkal gazdaságosabb erőforrás eloszlást kapunk cserébe.

NoxPlayer 6.6.1.1 - Download for PC Free

Az android emulátor beállításai is a szokásos opciókat biztosítja, új fiókokat adhatsz hozzá szinkronizálás céljából, meghatározható a megjelenés, az emulált kijelző tulajdonságai, minden olyan lehetőség aminek köszönhetően a legtöbbet tudod belőle kihozni.

A NoxPlayer nevű alkalmazással a számítógépeden próbálhatod ki a legújabb játékokat, alkalmazásokat, teljesen egyedi felhasználói élmény biztosítása mellett. Az Android Emulátor rendszeres fejlesztés alatt áll, minden esetben a legújabb Android kernelt használhatod. Windows 10 rendszerre is… Ingyenes változat.

Play heroes evolved on PC [Nox emulator] - YouTube  

A program letölthető innen :

DECRETO MUNICIPAL Nº 22/2020 CORONAVÍRUS | Coronavírus (COVID-19 ...

https://www.bignox.com/